Fogtömés Székesfehérvár

Filozófiánk a fájdalommentesség, hiszen nem elriasztani, hanem szakszerűen, nyugodt és barátságos környezetben kívánjuk kezelni pácienseinket. Rendelőnkben a legmodernebb berendezésekkel és anyagokkal dolgozunk a mai szakmai elveknek megfelelően, így előzvén meg a kezelésekkel járó fájdalmat. Fogorvos kollégáink törekednek a pontos, precíz és nem túl hosszú kezelésekre.


A székesfehérvári Life Dental Fogászati Centrum egyedülálló szolgáltatása az altatásos fogászat, mely:- 100%-ig fájdalommentes beavatkozás- steril környezetben- modern általános sebészeti műtőben- aneszteziológus főorvos és szájsebész orvos-fogorvos közreműködésévelzajlik, így nyugodtan koncentrálhat a jövőbeli megszépült fogsorára, hiszen  biztos és szakértő kezekben van!


Jóformán bármilyen fogászati kezelés elvégezhető altatásban, legyen az egyszerű fogtömés vagy bonyolult szájsebészeti beavatkozás, így mostantól nem kell attól tartania, hogy rossz élménnyel és fájdalomérzettel távozik a fogorvostól! Itt az idő, hogy mosolyogjon!


Nálunk az esztétikai fogászat azt jelenti, hogy a különböző fogbetegségeket csúcstechnológiás anyagokkal és berendezések segítségével kezeljük, elérve a maximális esztétikumot. Az esztétikai fogászat során tehát olyan anyagok kerülnek felhasználásra, melyek színükben és formájukban a leginkább hasonlítanak az eredeti foghoz.Esztétikus fogtöméseinket 3M Filtek Ultimate fényre kötő kompozittal végezzük, mely:- erős és kopásálló- rágásálló tulajdonságokkal rendelkezik- felülmúlhatatlanul imitálja a természetetDolgozunk továbbá kerámia és porcelán tömésekkel is, továbbá inlay esztétikus betétekkel, de vállalunk betét készítését aranyból is.


Pácienseinket előre egyeztetett időpontban, várakozási idő nélkül várjuk, kellemes, nyugodt környezetben. Rendelési időn belül ügyeleti ellátást is tartunk!


További megoldásokról és beavatkozásokról tájékozódjon bővebben a “szolgáltatásaink” menüpont alatt.