Fogfehérítés Székesfehérvár

Itt az idő, hogy mosolyogjon! A Life Dental Fogászati Centrum professzionális fogfehérítést is végez a legújabb generációs rendszerrel.


Esztétikai fogászati beavatkozásainkat csúcstechnológiás anyagokkal és berendezésekkel végezzük, felhasználva a legújabb szakmai elveket, hogy Ön is szert tehessen a “hollywoodi mosolyra”.


A professzionális fogfehérítés teljesen fájdalommentes, hiszen injekciózásra nincs szükség a folyamat során. Fogaink minőségét és állapotát nagyban meghatározza életmódunk, illetve étkezési szokásaink. Fogfehérítésre általában akkor van szükség, ha fogai elszíneződtek a mindennapi behatásoktól, illetve ha a színeződések oka valamilyen fogprobléma.

 

A fehérítés megkezdése előtt a fogakat teljesen átvizsgáljuk, hiszen a beteg, problémás részeket, egészeket kezelni kell. A következő lépés a fogkő, továbbá a szennyeződések eltávolítása a fogról, s annak polírozása, hogy a kívánt felület maximálisan tiszta és sima lehessen a hatékonyabb fehérítés elérése érdekében. A fogfehérítés egy teljesen fájdalommentes és viszonylag rövid folyamat, melynek eredményeképp csodálatos és megnyerő mosolyra tehet szert! A tévhitekkel ellentétben nem károsítja a fogzománcot, hiszen a modern technológiával készült gél, amivel fehérítenek nem jut be a fog szerkezetébe, pláne nem, ha az előírásoknak megfelelően előzetesen felmérték fogai állapotát. Rendelőnkben igény esetén elérheti az Opalescence teljes páciens készlettel rendelkező otthoni fogfehérítésre szánt termékeit is. Amennyiben biztonságos, szakember által végzett fehérítésre vágyik, keresse rendelőnket bizalommal és érdeklődjön kollégáinktól!