Altatásos fogászat

Sajnos nagyon sok ember már-már annyira fél a fogászati, szájsebészeti beavatkozásoktól, hogy egy puszta vizsgálat is komoly lelki nehézséget jelent számára - a fogászati kezelés, különösen az érzéstelenítő injekció gondolatától pedig egyenesen „rosszul van”.


Az Ő számukra jelenthet megoldást a Life Dental Fogászati Centrum Székesfehérváron egyedülálló szolgáltatása, az altatásos fogászat. Ennek segítségével Ön is teljesen fájdalommentesen, kellemetlenségek nélkül eshet át az egyébként esetlegesen megterhelő kezeléseken.


Az altatásos beavatkozásokat nem egy hagyományos fogászati rendelőben, hanem pácienseink biztonsága érdekében egy modern általános sebészeti műtőben, teljesen steril környezetben végezzük nagy tapasztalatú aneszteziológus főorvos és az altatásos műtétekben jártas szájsebész orvos-fogorvos közreműködésével. Az altatás javallata lehet még a leküzdhetetlen félelmen kívül a nagyfokú hányinger, illetve ha a páciens idő hiányában olyan sok kezelést szeretne egyszerre elvégeztetni, ami éber állapotban nagyon megterhelő lenne számára, vagy a maximális dózisnál több érzéstelenítőszert igényelne.


Gyakorlatilag bármilyen fogászati kezelés elvégezhető altatásban, az egyszerű fogtöméstől a bonyolultabb szájsebészeti beavatkozásokig (műtéti fogeltávolítás, bölcsességfog műtét, fogbeültetés).

 

Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vegye fel a kapcsolatot orvos kollégánkkal a +3620-2637771-es telefonszámon és látogasson el hozzánk egy személyes konzultációra! A Life Dental Fogászati Centrum felkészült csapatának elsődleges célja, hogy segíthessen megoldani minden fogászati problémáját fájdalom nélkül, a legújabb szakmai elveknek megfelelően.