Akciók és aktualitások

Kedves Pácienseim!

 

2016 szeptemberében új helyre költözünk: Székesfehérváron, a Huszár utca 2. szám alatt a Life Egészségcentrumban várjuk Önöket.

 

Fogászati- és szájsebészeti központunkban új KaVo fogászati kezelőegység, csúcstechnológiájú, rendkívül alacsony sugárterhelésű 3D cone-beam CT berendezés működik. Segítségével pontos diagnózis, illetve a szájsebészet és implantológia területén biztosabb, biztonságosabb, világszínvonalú műtéti kezelések érhetők el.

 

A szomszédos Life egynapos sebészeti műtőjében az Önök teljes biztonságát garantálva végezzük az egyre népszerűbb, tökéletes fájdalommentességet biztosító altatásos fogászati kezeléseinket.

 

Csapatunk fiatal, tehetséges orvos kollégákkal bővül, most már teljes körű felnőtt- és gyermek fogszabályozás szolgáltatással is várjuk Önöket.

 

 

Meglévő pácienseimnek köszönöm a belém fektetett bizalmukat, ígérem, a jövőben is arra törekszem, hogy örömmel jöjjenek hozzám és továbbra is fájdalommentes ellátásban részesüljenek. Jövőbeni pácienseimnek/pácienseinknek pedig azt üzenem, ne féljenek eljönni, hiszen rendelőnk alapvető filozófiája, célkitűzése az, hogy fájdalom nélkül, nyugodt légkörben, családias hangulatban kezeljük Önöket!

 

Tisztelettel: Dr. Deák Balázs